Retourneren

Kan ik een product terugsturen? 

Dit is mogelijk als het product nog ongeopend en ongebruikt is! We willen graag dat u blij bent met de product(en) en daarom kunt u uw bestelling binnen 14 dagen retourneren volgens de E-quipment retourprocedure. Voor een snelle en efficiënte afhandeling vragen wij u de retouren alleen terug te sturen in de originele en ongeopende verpakking met daarbij het ordernummer en uw naam. Terugsturen is gratis*. De verzendkosten van de levering aan u worden niet geretourneerd.

Hoe kan ik op E-quipment bestelde producten terugsturen?

Wanneer je iets retourneert, volg dan voor een goede en snelle afhandeling onderstaande procedure:

  1. Neem contact met ons op of bel naar +31(0) 36-5250024 en vermeldt dat u uw order retour wilt sturen met de reden van retour, uw ordernummer en uw naam (de termijn hiervoor staat is 14 dagen).

E-quipment B.V.
T.a.v. Retouren
Veluwezoom 5
1327 AA, Almere
Nederland

Is het mogelijk om geleverde producten te ruilen? 

Nee, dat is niet mogelijk. Wat u wel kunt doen, is uw bestelling binnen 14 dagen retourneren en het product dat u wel wilt hebben bestellen op E-quipment. U krijgt na ontvangst van uw retour gewoon het bedrag van die bestelling terug.

Hoe wordt een annulering of retourzending terugbetaald?

Wanneer u een bestelling annuleert of zodra we uw retourzending ontvangen, mailen we u door wat het tegoed is dat we terugstorten.