Betaalinformatie

E-quipment biedt verschillende mogelijkheden tot betalen:
  • iDEAL (vertrouwd via uw eigen bank)
  • PayPal (vertrouwd via uw eigen Paypal account)
  • Credit Card (Visa, MasterCard & American Express)
  • Bancontact/ Mister Cash (vertrouwd via uw eigen bank, bestellingen vanuit België)
  • SOFORT banking
https:// verbinding! Bij E-quipment winkelt u 100% veilig dankzij het TLS certificaat!
 

iDEAL is één veiligste en snelste methode om te betalen. Nadat u uw producten heeft besteld en heeft gekozen om de betaling via iDeal te doen, krijgen wij direct een bevestiging dat de betaling akkoord is. Wij gaan direct over tot leveren om de levertijden zo kort mogelijk te houden voor u.

Bancontact/ Mister Cash is een andere veilige en snelle methode om te betalen. Nadat u uw producten heeft besteld en heeft gekozen om de betaling via Mister Cash te doen, krijgen wij direct een bevestiging dat de betaling akkoord is. Deze betaalmethode is vooral zeer geschikt voor klanten uit België. 

PayPal, veilig betalen via uw eigen vertrouwde PayPal betalingsaccount.

Creditcard (wereldwijd): visa of mastercard, je betaling is meteen gedaan. Uw order wordt op dezelfde of de volgende werkdag verwerkt en opgestuurd. 

SOFORT Banking is eenvoudige en veel gebruikte betaalwijze in het buitenland voor uw internetwinkel of website. Sofort Banking is vergelijkbaar met een online overboeking echter dus niet een directe overboeking van gelden.

Hoe kan ik de factuur van mijn bestelling printen?

Zodra je je bestelling hebt afgerond, ontvang je in je inbox een bevestingingsemail met je factuur. Deze kun je via de normale weg printen.

Is betalen bij E-quipment veilig?

Absoluut! Wij werken met een gerenommeerde partij voor betalingen en we gebruiken een beveiligde TLS verbinding (beetje technisch maar dat staat voor Transport Layer Security) waarmee alle privacygevoelige informatie versleuteld verzonden wordt. Daarbij hoef u nooit voor de kassa te wachten en hebben we ook geen beperkte openingstijden ;-).