Over ons

E-quipment BV is gespecialiseerd in de beveiliging van mobiele, zakelijke data middels gecertificeerde opslagproducten. Deze opslag oplossingen zijn voorzien van PIN beveiliging of authenticatie middels een wachtwoord en werken met militaire encryptie technieken.

Uw zakelijke gegevens zijn op deze manier gegarandeerd beschermd tegen diefstal en verlies en uw bedrijf voldoet aan de laatste wet- en regelgeving omtrent databeveiliging.

Ruime ervaring in databeveiliging

E-quipment BV is in 2009 opgericht en heeft zich in 13 jaar ontwikkeld tot specialist op het gebied van zakelijke databeveiliging. Het is ons doel om de zakelijke markt te beschermen tegen dataverlies en alle vervelende ongemakken en risico’s die hiermee gepaard kunnen gaan. Sinds de verscherpte regelgeving omtrent databeveiliging dient elk bedrijf databeveiliging uiterst serieus te nemen.

Onze beveiligde opslagproducten

Onze beveiligde opslag oplossingen kenmerken zich door hoge kwaliteit, militaire encryptie technieken en betrouwbare authenticatie middels pin of wachtwoord. Ons assortiment bestaat uit flash drives, harde schijven en solid state schijven. Tevens bieden wij ook cyber security trainingen aan om de online veiligheid binnen uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Naast de veiligheid staat bij al onze oplossingen het gebruiksgemak voorop. Voor u en uw werknemers. Overheden, verzekeringsmaatschappijen en politie gingen u al voor in hun keuze voor onze producten.

Service is onze prioriteit

Wij hanteren een werkwijze waar service hoog in het vaandel staat. Dit merkt u door:

  • een scherpe prijs
  • evaluatie mogelijkheid
  • ondersteuning waar nodig
  • consult eventueel op locatie
  • uitstekende garantie* (iStorage flashdrives hebben 3 jaar en externe harde schijven hebben 2 jaar garantie)
  • levering van de beste producten in hun klasse
  • nog dezelfde dag een duidelijke offerte in de mailbox
  • goede bereikbaarheid

* E-quipment garandeert dat de te leveren zaken voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken ook. Meld een defect product aan via info@e-quipment.eu en vermeld ordernummer, een klachtomschrijving plus het serienummer. Wij nemen dan contact met u op, maar u mag ons ook altijd even bellen of mailen voor advies.

Heeft u vragen of wilt u een advies op maat? Neemt u gerust contact met ons op

Vervoerders

Wij vervoeren uw bestellingen doorgaans per PostNL, en kunnen tot 23:30 uur orders verwerken. We streven ernaar uw track- en trace gegevens zo spoedig mogelijk met u te delen. (PostNL levert particulieren ook op zaterdag, en bedrijven dan op maandag)