Nieuw jaar, nieuwe website voor E-quipment!

Nieuw jaar, nieuwe website voor E-quipment!

Zie daar: onze nieuwe website staat live! We zijn enorm trots deze nieuwe site met u te mogen delen. We gingen niet alleen voor een modernere look & feel, maar ook qua gebruiksgemak gaat u erop vooruit. We nemen u even mee in een paar nieuwtjes op onze site.

Dát zijn dus E-quipment’s producten!

Raakte u soms door de bomen het bos kwijt op onze site? We kunnen het u niet kwalijk nemen. Qua logica viel er wat te winnen op onze site. En qua gebruiksgemak gaat u er ook een stuk op vooruit. Zo:

  • ziet u direct welke productgroepen wij verkopen;
  • ziet u de productgroepen direct bovenaan de site;
  • hebben we relevante producten beter gegroepeerd;
  • en hoeft u niet meer eindeloos te scrollen op onze productpagina’s.

Kortom: sneller duidelijk waarvoor u komt en wat wij u te bieden hebben.

Een meer moderne look & feel

Een online business betekent ook meegaan met de laatste online trends. Nu was onze laatste website alweer een paar jaren oud, en dat was inmiddels ook terug te zien in de huisstijl en de look & feel. In deze 2022 versie gebruiken we nieuwe kleuren, waaronder blauw en beige, ziet u de nodige parallaxen én hebben we gesleuteld aan de gebruiksvriendelijkheid. Want ook dat hoort bij de hedendaagse USP’s natuurlijk.

Geïnvesteerd op toegankelijkheid

Gebruiksvriendelijkheid is een onderdeel van toegankelijkheid, maar toegankelijkheid gaat verder dan dat. Het wordt namelijk steeds belangrijker om iedereen toegang te bieden tot een website, of dat nou met een (visuele) beperking is of niet. Een handicap zou niet in de weg mogen staan om een online store te bezoeken. Daarom hebben wij de nodige accessibility richtlijnen toegepast op onze site. Teksten zijn bovendien duidelijker geschreven, waarin de kern beter naar voren komt.

2022, here we come!

Al met al zijn wij erg tevreden over onze nieuwe site. Neem ook een kijkje op de homepage, productgroepen en andere pagina’s. En voor wie nostalgisch is aangelegd: check ook de ThrowBackMachine nog even voor een blik op onze eerdere looks!

Back to blog