Hardware encrypted USB-stick met SD kaart - nieuw in ons assortiment!

Hardware encrypted USB-stick met SD kaart - nieuw in ons assortiment!

Maak kennis met ‘s werelds eerste en enige hardware encrypted USB-stick met pin, die gebruik maakt van verwisselbare microSD kaarten: de iStorage datAshur SD. Dat zijn nogal wat woorden om dit fantastische apparaat aan u te presenteren. Wat mag u ervan verwachten?

iStorage

Wie enigszins bekend is in de wereld van beveiligde opslagapparaten weet dat iStorage hét merk is om in de gaten te houden. Van beveiligde harde schijven met pincode tot beveiligde USB-sticks en een hardware encrypted cloud-omgeving: iStorage maakt het. Als enige iStorage distributeur in de Benelux zijn wij verheugd het product-pallet verder aan te vullen met de datAshur SD.

datAshur SD

De datAshur SD is een hardware encrypted USB-stick met pin die gebruik maakt van verwisselbare microSD kaarten. Dat houdt in dat gebruikers hun data opslaan op de microSD kaart zelf, maar dat alleen kunnen doen via een bijbehorende, beveiligde USB-stick. De USB-stick zelf is alleen met de juiste pincode te ontgrendelen. Dit maakt het onmogelijk om de data op een andere manier in te zien of te bewerken. Een extreem veilige manier van data beheren zoals u begrijpt!

Het verschil met eerdere iStorage USB-sticks zit hem in de toevoeging van de microSD kaarten dus. Dit heeft als grote voordeel dat u maar één pincode hoeft te onthouden, maar in feite wel meerdere opslagbronnen tot uw beschikking heeft. Immers: elke microSD kaart is een bron op zich. Binnen een handomdraai wisselt u van kaart naar kaart. Bovendien erg handig voor grootgebruikers die meer nodig hebben dan 32GB, 64GB, 128GB, 256GB, 512GB of 1TB aan opslagruimte!

Een paar van de highlights

De datAshur SD:

  • is FIPS 140-3 Level 3 compliant;
  • kan tot wel 30 minuten 1,5 meter onder water blijven;
  • beveiligt tegen Brute Forces en SPA/DPA/SEMA/DEMA aanvallen;
  • kan tot wel 95 MB per seconde wegschrijven;
  • en is ideaal voor data die te maken heeft met GDPR, CCPA en HIPAA wetgeving.

Bekijk alle productspecificaties

Werken in teamverband

Extreem veilig dus deze datAshur SD. Maar wie werkt in teamverband heeft er mogelijk minder aan dat de data alleen inzichtelijk is voor die ene collega. Gelukkig heeft iStorage daar ook aan gedacht, en brengt daarom ook een datAshur SD KeyWriter software uit.

De datAshur KeyWriter software kloont datAshur microSD kaarten met dezelfde encryptiesleutel waardoor het mogelijk is een tweede kaart als back-up in te stellen. Ook stelt het bedrijven in staat om de inhoud van beveiligde microSD kaarten te delen met zoveel gebruikers die ook geautoriseerd zijn. Een admin kan dit voor alle collega’s instellen die dit nodig hebben, zonder daarbij concessies te hoeven doen op het beveiligingsniveau. Het is bovendien een handige fallback dat de admin de pincode van gebruikers kan resetten, in geval van nood.

Uw interesse gewekt?

Leest u voor de volledigheid onze datAshur SD productpagina om alles over dit apparaat te weten te komen. Er zitten nog zoveel meer slimmigheden in deze Hardware encrypted USB-stick met SD kaart. Laat u verbazen!