E-quipment BV tekent distributiecontract met Safe Data Communications

E-quipment BV tekent distributiecontract met Safe Data Communications

Safe Data Communications uit Almere tekende een distributie overeenkomst met Jan Peters, directeur van E-quipment en leverancier van hardwarematig versleutelde beveiliging van opslagmedia. Op basis van de overeenkomst introduceert Safe Data Communications een afzet kanaal voor het vermarkten van de versleutelde telefoon.

Safe Data Communications richt zich op de uitbreiding van haar retail winkel ambitie in EMEA (Europe, Middle-East, Asia). Safe Data Communications biedt momenteel al producten aan, welke door E-quipment BV worden verstrekt.

Vanaf heden nu bij E-quipment verkrijgbaar:

Secure Phone – De Secure Phone bevat de beste technologie beschikbaar om uw privacy te beschermen en te waarborgen. Er wordt gebruik gemaakt van de hoogste graad van encryptie algoritmes die ervoor zorgen dat uw data, tekst, geluidsfragmenten, emails, video’s en bestanden alleen worden ontvangen door de door u geautoriseerde personen. De Secure Phone is beschikbaar op de HTC M8 One.

Safe Data Communications is gespecialiseerd in beveiligde datacommunicatie en heeft het hoofdkantoor gevestigd in Almere, Nederland met verschillende vestigingen in binnen- en buitenland. Safe Data Communications is opgericht omdat zij vindt dat privacy het nummer één recht van een individu is. Met haar producten en diensten draagt Safe Data Communications bij aan het waarborgen van de privacy van haar klanten.

E-quipment is gevestigd in Almere en sinds 2010 actief in het importeren en in de markt zetten van unieke databeveiliging producten. “We focussen ons op informatie beveiliging en sinds kort leveren we ook Cyber Security Awareness trainingen aan voor alle lagen van een bedrijf. Daar komt nu de Secure Phone bij en daar zien we nieuwe kansen ontstaan,” aldus Jan Peters.