cloudAshur Introductie door John Michael van iStorage op infoSecurity

cloudAshur Introductie door John Michael van iStorage op infoSecurity

De cloud revolutie is aanstaande. Steeds meer organisaties verplaatsen hun kritieke gegevens naar de cloud vanwege het enorme potentieel van cloudplatforms.

Maar elke technologie heeft zijn voor- en nadelen. In dit geval ligt de terughoudendheid bij gebrek aan eigendom, controle en dus veiligheid.

In deze video's leert u hoe belangrijk het is om uw gevoelige gegevens die in de cloud zijn opgeslagen veilig te versleutelen en te beschermen, terwijl u tegelijkertijd de operationele efficiëntie, flexibiliteit, productiviteit en winstgevendheid behoudt.

iStorage heeft op de Infosecurity beurs in Londen een gepatenteerd beveiligd en collaboratie cloud-encryptie product gelanceerd, waarvan u de publieke introductie terugziet in deze drie delen van video’s. De Nederlands talige versies volgen binnen afzienbare tijd.

Leerresultaten:

  • Lees waarom het essentieel is om gegevens die in de cloud zijn opgeslagen veilig te coderen terwijl u de volledige controle over de coderingssleutels behoudt.
  • Leer hoe u kunt samenwerken en gevoelige gegevens kunt delen met ultieme beveiliging en gemak.
  • Ontdek hoe u geautoriseerde gebruikers binnen uw clouddomein volledig kunt beheren, hun toegangsrechten, rechten enz. kunt reguleren.