Attingo Datarecovery tekent samenwerkingsovereenkomst E-quipment

Attingo Datarecovery tekent samenwerkingsovereenkomst E-quipment

Robbert Brans van dataherstelbedrijf Attingo uit Nieuw Vennep tekende het partnerschap met Jan Peters, directeur van E-quipment en leverancier van hardwarematig versleutelde beveiliging van opslagmedia. Op basis van de overeenkomst zal Attingo Datarecovery voor haar klanten de mogelijkheid bieden om gerecoverde data op beveiligde harde schijven aan te bieden.

“Attingo kan nu beter voorzien in de behoefte van de klant, en levert momenteel al op verzoek van opdrachtgevers de data versleuteld aan op harde schijven.
Daar is nu een eenvoudiger en gebruiksvriendelijke methode bijgekomen”, aldus Brans. “Veel van onze relaties en data recovery partners stellen hoge eisen aan de beveiliging van gegevens, en Attingo wil hier zeker in meegaan, vandaar dat dit samenwerkingsverband met E-quipment.”

“Attingo staat bekend om haar professionele onderzoek en recapitulatie van schijnbaar verloren data, dus het is een logische stap om ook hier de door pin code gestuurde producten van E-quipment in te betrekken. Deze producten zijn voorzien van de hoogste beveiliging techniek en worden momenteel al op overheidsniveau ingezet. Gezien de waarde van de data zeker een belangrijke optie, en ook de meldplicht datalekken is zeker een aandachtspunt. Het helpt Attingo en haar klanten het gat te dichten naar de regelgeving omtrent transport van mobiele data, en daar zijn we blij mee, aldus Jan Peters.

Vanaf heden nu bij Attingo verkrijgbaar:

iStorage diskAshur – portable externe harde schijven met capaciteiten van 250GB t/m 2TB (ook in SSD leverbaar)

iStorage diskAshur Pro – stof- en waterdichte portable externe harde schijven met capaciteiten van 500GB t/m 2TB (ook in SSD leverbaar)

iStorage diskAshur DT – externe Desktop harde schijven met een capaciteit van 1TB t/m 8TB

Attingo is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in dataherstel. Attingo redt data van zowel complexe RAID-systemen of servers als van harde schijven, tapes of USB-sticks. De onderneming heeft drie eigen hypermoderne ISO 9001:2015 gecertificeerde cleanroom laboratoria.

E-quipment is sinds 2010 actief in het importeren en in de markt zetten van unieke databeveiliging producten. We focussen ons op informatie beveiliging en sinds kort leveren we ook Cyber Security Awareness trainingen aan voor alle lagen van een bedrijf.